Schrijf je in voor de nieuwbrief

Vacature: Managementassistent (m/v/x) 24 uur per week

Wil jij je organisatorisch talent inzetten voor een organisatie die journalisten ondersteunt bij projecten en talentontwikkeling? Neem jij initiatief en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat het bureau van ons fonds op rolletjes loopt?

Het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten (Fonds BJP) is op zoek naar een Managementassistent voor 24 uur per week.

Over de functie

Als managementassistent zorg je dat de praktische gang van zaken op het kantoor van het Fonds BJP op rolletjes loopt. Als eerste contactpunt van de organisatie communiceer je zowel met journalisten die een beurs of subsidie hebben aangevraagd als met leveranciers en andere relevante partijen. Jij zorgt voor orde op ons kantoor: je verwerkt post, beantwoordt telefoontjes en mails en houdt in de gaten wanneer onze voorraden bijgevuld moeten worden.

Ook ben je verantwoordelijk voor een deel van de (financiële) administratie. Je verwerkt facturen, handelt contracten af en doet de royalty-administratie. Kortom: je zorgt ervoor dat ons boekhoudkantoor voorzien is van alle nodige informatie om de complete financiële administratie uit te voeren.

Verder ondersteun je de organisatie van bijvoorbeeld de uitreiking van de Brusseprijs voor het beste journalistieke boek en andere journalistieke evenementen en bijeenkomsten die wij organiseren of waar wij als Fonds aanwezig zijn.

Daarnaast help je bij de voorbereiding van vergaderingen op kantoor; je verstuurt datumprikkers, doet boodschappen, ontvangt deelnemers en notuleert soms tijdens vergaderingen. Verder beheer je het werkrooster, houd je een agenda van relevante activiteiten bij en pak je andere ondersteunende werkzaamheden op.

Over het Fonds

Het Fonds BJP maakt als onafhankelijke stichting journalistieke diepgang mogelijk. We stellen journalisten al 30 jaar in staat achtergronden uit te zoeken, dieper te graven en misstanden bloot te leggen. Dat doen we door journalisten financieel te ondersteunen bij projecten, door het opleiden van een nieuwe generatie onderzoeksjournalisten te faciliteren en door journalisten in staat te stellen zich professioneel te blijven ontwikkelen. Meer informatie over het Fonds en de subsidieregelingen is te vinden op onze website.

Wat wij bieden

We bieden met ingang van 1 september een afwisselende functie in een kleine en flexibele organisatie, die waarde hecht aan laagdrempeligheid en benaderbaarheid. Je wordt onderdeel van een klein team dat gemotiveerd is om de journalistiek in Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract van 24 uur per week, met een proeftijd van een maand. Je salaris op basis van fulltime werk ligt tussen de €2318,59 en €3014,18. De werkzaamheden worden in principe op het kantoor in het centrum van Amsterdam uitgevoerd. Je uren zijn flexibel in te plannen.

Het Fonds BJP wil de pluriformiteit van de samenleving in organisatie en beleid recht doen en verwelkomt daarom graag sollicitaties van kandidaten met een achtergrond die in onze organisatie nu nog ondervertegenwoordigd is.

Wat wij zoeken

Je hebt ervaring als managementassistent en met (financiële) administratie en organisatie. In het ideale geval heb je (aantoonbare) affiniteit met journalistiek en/of media. Je vervult graag een ondersteunende rol. Je hebt organisatorisch talent, oog voor detail en houdt van aanpakken. Je bent pro-actief en werkt zowel goed zelfstandig als binnen een klein team. Je toont initiatief, bent flexibel, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je werkt georganiseerd en bent bereid te leren werken met ons interne subsidieportaal Engage.

Interesse?

Heb je interesse in de functie? Stuur dan uiterlijk maandag 15 augustus 2022 je c.v. en een korte motivatie naar vacatures@fondsbjp.nl o.v.v. ‘vacature Managementassistent’. Voor meer informatie kun je bellen (020-6386295) of mailen naar vacatures@fondsbjp.nl.

Eén reactie op “Vacature: Managementassistent (m/v/x) 24 uur per week

Reacties zijn gesloten.