Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bureau


Medewerkers

Joëlle Terburg
Directeur-bestuurder

Joëlle Terburg is classica en studeerde daarnaast boekwetenschap. Ze werkt sinds 2010 bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten en was sinds begin 2019 Hoofd Subsidieregelingen. Ze is sinds juli 2021 aangesteld als directeur-bestuurder.

Livia Benders
Medewerker PR & Communicatie

Livia Benders is afgestudeerd als journalist. Voorheen werkte ze als projectmedewerker bij het Fonds BJP en sinds januari 2021 is ze verantwoordelijk voor PR- en communicatie.


Zola Can
Projectmedewerker

Zola Can studeerde politicologie en Midden-Oostenstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen is ze als schrijvend journalist aan de slag gegaan en heeft ze aan uiteenlopende projecten gewerkt op het snijvlak van de journalistieke en culturele wereld. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in de ambtelijke wereld als redacteur en communicatieadviseur bij het Chief Science Office van gemeente Amsterdam. Vanaf januari 2022 is ze als projectmedewerker werkzaam bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.


Eva Kiemeney
Coördinator Projectsubsidies

Eva Kiemeney is afgestudeerd als criminoloog en journalist. Sinds november 2018 werkt ze als projectmedewerker bij het Fonds BJP, sinds juli 2021 is ze Coördinator Projectsubsidies.

 


Evelien Kunst
Coördinator Talentontwikkeling

Evelien Kunst studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van fotografie, media en educatie. Ze werkte onder andere voor World Press Photo, Noor Images en de Stichting Verhalende Journalistiek. Sinds mei 2021 is zij Coördinator Talentontwikkeling.


Iman Rabih Senhaji
Management-assistent

Iman Rabih Senhaji deed de opleiding Marketing Management aan de Hogeschool Amsterdam. De afgelopen 20 jaar heeft ze in de backoffices gewerkt van uitgeverijen en mediabedrijven zoals Sijthoff Media, Audax uitgeverij en De Gouden Gids. Vanaf eind september 2022 is ze werkzaam als Management-assistent bij het Fonds BJP.


Jan Rosseel
Projectmedewerker

Jan Rosseel studeerde documentaire fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent en de KABK in Den Haag, fotojournalistiek aan de Danish School of Media and Journalism in Aarhus en Chinese Talen en Cultuur aan de Universiteit Leiden en Shandong University in China. In 2015 ontving hij als eerste Artist in Residence bij het NIAS een beurs om onderzoek te doen naar de relatie tussen beeld en het geheugen. Sinds januari 2022 is hij werkzaam als projectmedewerker bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.


Maaike Wind
Coördinator regionale en lokale subsidieregelingen

Maaike Wind studeerde culturele antropologie aan de Universiteit Utrecht en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze werkte ruim dertien jaar als journalist, eerst bij Trouw en daarna bij Dagblad van het Noorden. Ze schrijft een blog en een boek over het aflossen van haar studieschuld. Sinds juli 2022 werkt ze bij het Fonds BJP als coördinator regionale en lokale subsidieregelingen.