Schrijf je in voor de nieuwbrief

Bureau


Medewerkers

Joëlle Terburg
Directeur-bestuurder

Joëlle Terburg is classica en studeerde daarnaast boekwetenschap. Ze werkt sinds 2010 bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten en is sinds begin 2019 Hoofd Subsidieregelingen. Ze is sinds juli 2021 aangesteld als directeur-bestuurder.

Livia Benders
Medewerker PR & Communicatie

Livia Benders is afgestudeerd als journalist. Voorheen werkte ze als projectmedewerker bij het Fonds BJP en sinds januari 2021 is ze als freelancer verantwoordelijk voor PR- en communicatie.


Eva Kiemeney
Coördinator Projectsubsidies

Eva Kiemeney is afgestudeerd als criminoloog en journalist. Sinds november 2018 werkt ze als projectmedewerker bij het Fonds BJP, sinds juli 2021 is ze Coördinator Projectsubsidies.

 


Evelien Kunst
Coördinator Talentontwikkeling

Evelien Kunst studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van fotografie, media en educatie. Ze werkte onder andere voor World Press Photo, Noor Images en momenteel voor de Stichting Verhalende Journalistiek. Sinds mei 2021 is zij Coördinator Talentontwikkeling.


Hannah Norman
Projectmedewerker

Hannah Norman is student Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds september 2019 als projectmedewerker bij het Fonds BJP.


Ignace Schoot
Projectmedewerker

Ignace Schoot is afgestudeerd als filosoof, antropoloog en geograaf. Sinds eind 2019 werkt hij als projectmedewerker bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.


Joost Vrieler
Beleidsadviseur

Joost Vrieler is neerlandicus en werkte na zijn promotie aan de Universiteit Utrecht geruime tijd voor het Mondriaan Fonds als hoofd van het subsidiebureau. Hij is directeur van Stichting Stokroos, een privaat vermogensfonds op het gebied van hedendaagse beeldende kunst en ontwerp. Hij adviseert het Fonds BJP sinds 2018 op het gebied van beleidsontwikkeling, strategie en evaluatie.