Nieuws

Ticketactie: True Stories Conferentie

24 mei 2022
24 mei 2022

Heb jij als freelance (onderzoeks)journalist of student Journalistiek soms moeite om je verhaal in een pakkende vorm te gieten? Wil je weten hoe je een droog nieuwsverhaal omzet tot een boeiend narratief? Of hoe je je als beginnend podcastmaker kunt onderscheiden? Doe dan mee aan onze ticketactie en maak kans op een gratis kaartje voor de True Stories Conferentie van Stichting Verhalende Journalistiek op 1 juni. Meedoen kan tot en met donderdag 26 mei. Op 27 mei krijg je bericht.

 

Waarom?

Wij zien dat journalisten zich continu moeten blijven ontwikkelen in een veranderend medialandschap. En als freelancer of student journalistiek is dat een uitdagende en soms eenzame exercitie. Met de Beurs Expertisebevordering ondersteunen we journalisten in die ontwikkeling, zodat ze niet financieel in de knel komen te zitten als zij door een training, workshop of meelooptraject te volgen tijdelijk geen freelance-inkomsten hebben. Wij willen dat journalisten mooie en diepgravende verhalen kunnen maken. Om journalisten te inspireren en stimuleren dat te blijven doen, stellen we via die beurs nu ook deze tickets voor True Stories beschikbaar. Meer weten over de Beurs Expertisebevordering? Klik hier.

 

Meedoen?

Tot en met 26 mei kun je meedoen door dit formulier in te vullen.

P.s. Wij zijn ook aanwezig op de conferentie. Dus loop je rond met een journalistiek idee? Schiet een van ons aan om de subsidiemogelijkheden te bespreken en direct feedback te krijgen op je project.