Projectcoördinator Talentontwikkeling (20 uur per week)

Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten

Over de functie 

Het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten (Fonds BJP) is op zoek naar een  projectcoördinator talentontwikkeling voor circa 20 uur per weekAls projectcoördinator houd je je bezig met coördinatie en uitvoering van onze Regeling TalentontwikkelingJe onderhoudt regelmatig contact met (aspirant)trainees en deelnemende media en je initieert samenwerkingen met aanbieders van scholing. Je denkt mee over ons beleid ten aanzien van scholing en educatie en werkt nauw samen met je collega’s op het bureau. In de functie is er ruimte om de Regeling Talentontwikkeling verder in te vullen en in te bedden in het beleid van het Fonds BJP, bijvoorbeeld door middel van nieuwe samenwerkingen of initiatieven. 

Wat wij vragen 

We zoeken iemand die beschikt over WO werk- en denkniveau en naast organisatorisch talent aantoonbare ervaring in journalistieke scholingsactiviteiten heeft. Je weet wat er speelt en bent op de hoogte van ontwikkelingen en vernieuwingen in het journalistieke veld. Je bent pro-actief in het uitdenken van originele en onderbouwde scholingsplannen en in het benaderen van mogelijke samenwerkingspartners. Het gaat je natuurlijk af om in een coachende en ondersteunende rol betrokken te zijn bij de ontwikkeling van trainees. Je kan zowel zelfstandig werken als binnen een klein team, toont initiatief, bent communicatief vaardig en werkt georganiseerd.

Wat wij bieden 

We bieden een afwisselende functie in een kleine en flexibele organisatiedie waarde hecht aan laagdrempeligheid en benaderbaarheid. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract van twintig uur per week, met een proeftijd van een maandSalaris wordt mede bepaald op basis van werkervaring. De werkzaamheden worden momenteel deels thuis en deels op het in het centrum van Amsterdam gevestigde kantoor uitgevoerd. Je uren zijn flexibel in te plannen.  
Het Fonds BJP wil de pluriformiteit van de samenleving in organisatie en beleid recht doen en nodigt kandidaten met een bi-culturele achtergrond graag uit om te solliciteren. 
Heb je interesse in de functie? Bekijk dan de gehele vacaturetekst op onze site. De deadline om te reageren is 5 maart 2021.