Nieuws
3 juni 2024

Ticketactie: kaarten beschikbaar voor VVOJ Masterclasses

Ben jij freelancejournalist of volg je een journalistieke opleiding en wil je op vrijdag 21 juni naar de VVOJ masterclasses in Antwerpen? Dan kan je nu kans maken op een gratis ticket.

15 mei 2024
15 mei 2024

VVOJ Masterclasses

Voorafgaand aan de Loep-uitreiking op vrijdag 21 juni start de VVOJ met een nieuw initiatief: de VVOJ Masterclasses. Interactieve deepdives met (internationale) trainers van naam om je onderzoeksjournalistieke kennis én vaardigheden te verdiepen. Er zijn masterclasses voor starters en gevorderden in de onderzoeksjournalistiek. Elke masterclass duurt drie uur en heeft een beperkt aantal deelnemers voor een goede interactie. Bekijk hier het hele programma.

Verder ontwikkelen in de onderzoeksjournalistiek

Binnen de Beurs Journalistieke Ontwikkeling stellen we een aantal kaarten voor de masterclasses beschikbaar om freelancers te ondersteunen en te stimuleren zich verder te ontwikkelen in de onderzoeksjournalistiek. Van deze kaarten gaat ook een deel naar studenten journalistiek of beginnende journalisten. Het ticket (ter waarde van €200,-) is inclusief twee masterclasses, een lunch en koffie en thee.

Hoe kom ik aanmerking voor een gratis VVOJ masterclass ticket?

Door dit formulier in te vullen maak je kans op een ticket. De deadline voor het invullen van het formulier is maandag 3 juni 23:59 uur. Bij meer aanmeldingen dan kaarten wordt er geloot. In de tweede week van juni krijg je bericht over de uitslag.

Heb je vragen over de ticketactie of over de Beurs journalistieke ontwikkeling, neem dan contact op via talentontwikkeling@fondsbjp.nl.

Let op!

Deze ticketactie komt voort uit de Beurs Journalistieke Ontwikkeling. Naast deze ticketactie behandelen wij géén aparte aanvragen voor deelname aan deze masterclasses, tenzij de aanvrager zeer specifiek en inhoudelijke motiveert waarom het bijwonen van deze conferentie een essentieel onderdeel is van een breder scholingstraject.